#29256  by Iulian
 31 Jan 2017 21:36
Salut.
Voi ce Anti-Virus folosiți pt. calculator ? În ultima vreme îmi face figuri calculatorul ( mama lui ) și nu știu dacă e de la viruși sau de la sculele care sunt în unitate. Eu am '' Avira AntiVir Contro Center '' și nu știu cât de bine își face treaba , pentru că am băgat Malwarebytes care mi-a găsit 500+ viruși în calculator. Când Avira îmi găsea 2 sau 0. Plus că Aviră îmi spune că Malwarebytes e virus , cu toate că am șters Malwaru' tot îmi arată că e virus acolo.. Dacă dau remove (Să îl elimine sau ceva ) peste 2 minute îmi apare iar ''Malware blablabla VIRUS WEE HULP''

Cred că s-a pus prafu' în unitate , s-o desfac să curăț pe acolo ?
Aștept păreri blablabla VIRUS WEE.
 #29257  by animalux
 31 Jan 2017 22:28
Antivirusurile free nu prea protejeaza calculatorul in timp real.

Am folosit si eu avira acum mult timp. Pe atunci ofereau altfel de protectie, dar hey, ce-i gratis..e de gratis.. Clar nu ofera protectie premium.

Cel mai bun antivirus dupa parerea mea este BitDefender-ul. Update-uri aproape zilnice la baza de date de virusi, protectie live. Ori ce bagi in PC (CD, Stick, Scos de pe net), este scanat in timp real. Nu da voie autorun-urilor, astfel nu vei avea surprize ca ceva de pe CD/Stick/Arhiva ti se instaleaza automat fara stirea ta. (Da, tre sa dai tu click pe "Setup.exe" cand vrei sa instalezi cv de pe CD, nu-ti mai deschide fereastra aia automat). Ai protectie Online, scaneaza paginile web si te anunta in caz-ul posibilitatilor de spyware si chestii de genu'. Eu am folosit BitDefender Total Security timp de 3 sau 4 ani consecutiv, pana am ramas fara malai sa-i mai platesc :)) Astfel am ajuns la windows defender.

Malwarebyte e ok dar versiunile crack-uite sunt fara update-uri deci ai sanse sa ai virusi mai noi in PC care nu-i detecteaza. Mai ales daca spui ca ti-a detectat deja 500+ virusi. Plus, nu e bine sa ai 2 astfel de programe instalate in sistem simultan.
Pățăști :P
 #29258  by Pinguinu'
 31 Jan 2017 22:35
Am avut aceeasi problema.. 7000+ de virusi =]]]]
Am avut si KeyLoggere in pc.. mi-au fost furate doua conturi de minecraft premium.. so, a trebuit sa ma interesez foarte mult de anti-virusuri si te pot ajuta.
In primul rand inceteaza sa mai folosesti Avira.. =]] de cele mai multe ori nu-si face treaba prea bine
1.Ia-ti Malwarebytes inapoi, este foarte folositor.Incearca sa dai cate un scan odata la doua saptamani.
2.Ia-ti Adwcleaner si da un scan, te va auta foarte mult.Urmeaza ce-ti zice, da-i restart la pc, bla bla bla
3.Ia-ti Junkware Removal Tool, asta ar trebui sa rezolve tot ce n-a reusit Adwcleaner.

Toate cele de mai sus sunt aplicatii de la Malwarebytes, iti zic asta ca sa nu-ti iei ceva nedorit.
Daca ai facut tot ce ti-am spus ar trebui sa nu mai ai probleme cu virusii, daca tot se misca prost pc-ul s-ar putea sa fie cum ai zis si tu, de la "scule" =]]]
 #29260  by AName
 02 Feb 2017 16:20
"1. Close all tabs -> Windows bar -> run -> %TEMP% -> CTRL+A -> press DEL -> click YES -> close -> done"
"2. Windows bar -> run -> regedit -> click YES -> search for 'HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run' -> delete all besides '(Default)' -> close -> done"
"3. Windows bar -> search for 'cmd' -> click RUN AS ADMINISTRATOR -> click YES -> type 'sfc /scannow' -> wait to finish... -> close -> done"
 #29265  by Iulian
 04 Feb 2017 00:21
@Animalux mulțumesc de sfat , n-o să mai țin 2 anti-virusuri simultan.
@Pingu' am să încerc programele pe care mi le-ai dat și am să văd ce și cum.
@AName dacă poți da un edit și să-mi explici ce ai zis acolo , cine știe poate mă ajută.

Îl mai las deschis o perioadă ( Scurtă ) poate mai lasă cineva reply.
 #29268  by Bogdanel
 04 Feb 2017 09:08
Eu unul rar folosesc anti-malwere dar in general nu am un anti-virus care sa functioneze in timp real, sunt constient de lucrurile pe care le downladez si de fiecare data cand downladez ceva dubios dau un check. In general nu prea ai nevoie de anti-virus daca nu te ocupi cu piraterie sau alte chestii dubioase.
 #29274  by Iulian
 05 Feb 2017 17:45
No bun.
Am șters Avira , ocupând locul degeaba și nefăcând nimic acolo.
Am instalat programele pe care mi le-a spus Pingu' , scan la fiecare. MalwareBytes n-a găsit nimic , al doilea găsise 54 , ultimul nu cred că a găsit nimic. Merge mai bine acum. Mulțumesc celor ce au lăsat părerile lor :) și m-au ajutat într-un fel sau altul.

+Bogdănel , de acum o să am grijă la ce descarc.


17:45 05.02.1017 Topic Inactiv , n-o să mai posteze nimeni.
:locked: