Moderator: SebyHas

 #27992  by Iulian
 01 May 2016 22:52
1) Userul tau : Breaker_
2) Userul celui reclamat : Z1mm3r
3) Grad : Admin
4) Motiv : Ban
5) Data si ora : 22:25 & 01.05.2016
6) Dovada : http://imgur.com/3GiS8jz
7) Comentarii aditionale : Băiatu' se vede că se ține numa' după mine, eram in lavă și a ieșit de pe vanish când am căzut.
Mi-am luat ceva KNOCKBACK ,dar eram in lava,plus că băgam mere să nu mor. Dă în mine cu arcu' (Eu am luat knockback și am 'zburat' la 2-3 blocuri),de acolo a început să dea în mine cu pumnu. Mai e și bug'ul ăla,mai era și lag pentru că eram și mulți. De când i-am spus cine sunt se tot leaga de mine,(Poate pentru că n-am uitat de numele lui real,sau știu eu ce are cu mine,n-am primit ceva knockback și mi-a dat banu',fericit c-a prins moment când n-am luat :)) ). Nu știu cine l'a învățat să admineze,nu mă interesează. Putea sa imi ceară partajare pe skype să vadă dacă sunt binedispus să-i dau,nu, și-a prins momentu' pe filmare când n-am luat knockback,îl doare la papuc. Din nou,eu ca eu,dar dacă era alt player in situația mea,ce se întampla cu el ? Atâta hate de la el pentru mine,zici ca sunt vedetă de cand nu mai am grad acolo. Habar n-am ce părere aveți voi,dar eu unu sunt de părere ce deja exagereaza și devine jalnic, îi arat tot ce am în fișiere,în tot pc'ul,dacă nu mă crede că habar n-am să bag HACK =))) (Cheating). Trebuie să îmi schimb numele din 2 în săptămi sa fiu lăsat în pace ? Am renunțat că așa am decis EU. In fine,aștep ce spune și el despre asta și alte păreri.
O zi/seară faină și sper că primesc scoaterea banului că n-o să stau fix 10 zile până se rezolva treaba asta... Am să fac o cerere unban,las un EDIT cu linku' să fie mai ușor accesibil,păi nu ?

- na poftim link pentru cerere unban
--> viewtopic.php?f=507&t=7125 <--



Spoiler:
Pățăști'
 #27995  by Z1mm3r
 02 May 2016 13:04
Dupa ce ca ai fost raportat de 10-15 ori intr-o singura zi de aproape trei sferturi din server tot tu esti cu gura mare stai cu killaura si antikb tu si asa zisul tau prieten ''CelReal'' care din pacate nu am reusit sa il prind in filmare cu hack!
Esti mare pvp-ear de cand cu hack-urile .... si mai esti si tare-ngura veziti de treaba si apucate de survival ca pvp-ul nu e de tine! Și da normal ca am venit cu vanish pentru ca erai suspect de hack!
Poftim dovada »


Se vede clar antikb-ul din primele secundesi la final .... pe acel arc era punch 2 nici pacar nu te-ai clintit!
Daca ai chef de scandal dute da-ti doua palme si calmeaza-te dovada e clara!
Și in plus acel bug nu mai exista!
Last edited by Z1mm3r on 02 May 2016 13:27, edited 2 times in total.
 #27996  by Iulian
 02 May 2016 13:12
Unde e pe filmare ca am kill-aura ? In filmare ai aratat ca in 2 secunde n-am fost inpins,ala e anti-knockback ? Daca aveam trebuie sa nu imi iau si de la arc geniule,gandesti cand spui ceva ? De ce mi-ai luat numa' 2 secunde knockback si nu mi-am luat tot timpu' ? Nu inteleg,spui ca am kill-aura,fara dovezi bine intemeiate,de ce nu mi-ai cerut partajare pe skype ? Eram bine dispusa iti arat fiecare fisier din pc'ul meu. Nu e treaba ta ce fac eu in timpu' liber,daca eu stau si ma joc pvp pe server,e doar treaba mea,sa te apuci tu de survival.
Am spus mai sus ce ai vrut tu sa faci,dar iti e prea mele sa citesti,repet,n-am primi knockback 2 secunde ca nu mai atins tu sau alt lucru,nu folosesc asa ceva.
Edit; Daca omori playeri evident ca a cat ii duce capu' spun ca ai hack,ca atata stiu sa faca. Aia nu e dovada prietene,mi-ai dat pe degeaba cum s-ar spune doar sa te afli in treaba :P
Nu era nevoie de asa ceva,daca erai mai civilizat rezolvam treaba asta altcumva,dar nu,ai prins moment pe filmare,e gata. Ala nu e anti-knockback :)),sunt mai multe variante.
1. Ori n-ai dat tu in mine si nu se poate vedea,pentru ca imi luam damage si de la lava si n-ai cum sa iti dai seama.
2. Lag,eram multi playeri pe server si se facuse lag de la iteme si sageti aruncate fara rost.
3. Nu mai sunt alte variante,doar una,eu n-am luat knockback,pentru ca ori n-ai dat tu in mine,ori e bug'ul ala ;). Eu eram bine aruncat in void,dar iti e prea lene sa vezi si asta.

Inca ceva,tot uit. Eu si asa zisul meu prieten se spune ca stim sa ne jucam pvp,dar aia joaca mc de 2 zile iti dai seama ca s-ar cu gura. Mai ales cand ii bati pe saraci cu iteme lor,le dam dureri de cap. Cand mori de unu care e mai bun ca tine,evident are cheating nu ? :))

Tu spui ca am fost raportat de un sfert din server,nu cred asa ceva,maxim 2-3 care se oftica cand mor rand dupa rand.Prietenu' asta al meu cum spui tu,are acelas lucru ca mine ''skill'',daca alti nu stiu ce e ala ii rog sa taca din gura.
Edit peste edit.. Inca o varianta,n-am luat knockback,pentru ca eu incercam sa ajung la scara sa nu mor in lava,eu mergeam inainte tu ma dadeai inapoi.
 #27999  by InsurgentFive
 02 May 2016 14:49
Chiar daca esti in lava poti sa iei knockback, lucru testat de mine si de Z1mm3r la scurt timp dupa ce tu ai luat ban in locul unde erai tu, iar eu luam knockback fara nici o problema. Tu acolo ai avut anti-knockback .
 #28000  by Iulian
 02 May 2016 14:59
Gresesti amarnic,cum pot sa am anti-knockback doar pentru 2 secunde ? Atat de rapid am click-ul,nu prea cred.
Din cate variante ti-am dat te-ai luat doar de 1,de ce ? Am explicat mai sus,ca habar n-am sa imi bag hack,dar nu asculta nimeni,daca Zimmer pe momentu' ala,in loc sa imi dea ban,imi cerea partajare pe skype si rezolvam orce discutie cu el.
V-am spus ca,eu aveam degetul pe W ca sa merg cat mai repede spre scara sa nu mor in lava,in acelas timp aveam alt deget pe click-ul de la mouse,adica bagam gapple sa nu mor in lava.Acele 2 secunde de anti-knockback,a fost cel mai probabil de la server,pentru ca eu repet si iar repet,nu folosesc hackuri cum spuneti voi,dar ma ascultati oare?
Am dat destul motive pentru care nu am luat knockback,si iti dai seama, fix cand ma inpingea Zimmer(EU CARE STIU CA ARE GRAD) eu as fi dat sa nu iau knockback :)),voi va dati seama ce spuneti ?

Edit; Eu nu aveam fire-rezistence cand ma inpingea Zimmer,poate tu ai avut ;)
 #28002  by Z1mm3r
 02 May 2016 16:07
Nu nu prietene eu iti pot demonstra foarte usor!
Am un video pe care l-am facut cu Insurgents si video-ul cu tine le pot combina sa vazi exact knockback-ul pe care il ia un player normal si pe cel care l-ai luat tu....
O zi Buna!
 #28004  by Iulian
 02 May 2016 16:33
Nu ti-am cerut nici un vidioclip cum ia alti knockback,intelegi ce vreau sa spun ? Ti-am explicat in atatea cazuri de ce nu am primit knockback,dar refuzi sa intelegi. De ce nu mi-ai cerut partajare pe skype odata ce nu am luat knockback in LAVA,eram aruncat si in void,atunci de ce aveam knockback ? Ti-am spus motivele posibile pentru care nu am luat knockback,dar n-ai cu cine sa vorbesti. Daca era un bun admin,imi cereai partajare sa vezi ce spun,sau macar incercai sa am prinzi cand nu eram in lava,sa vezi iau sau nu ? Iti dai seama,nu am luat knockback in lava,unde eu imi luam damage,eu incercam sa ajung la scara sa nu mor si tu spui ca mi-am bagat anti-knockback sa raman acolo ? Sa fim seriosi,gandeste mai bine inainte sa spui ceva pentru ca nu are logica in primu' rand. Mi-ai dat ban fara ca eu sa am cheating :*

Sunt mereu acuzat ca folosesc asa,eu care habar n-am sa pun :( ,poate daca ati vedea ce am in pc ati vedea ca nu am,dar ce rost are sa vezi ca nu am nici un folder te tip cheating sau hack ? Si eu iti doresc o zi faina,cu toate ca nu intelegi si iti iei apararea ca tu ai facut ce trebuie,no ? :-*
 #28005  by Z1mm3r
 02 May 2016 17:16
Nici mie nu-mi pasa ce vrei tu eu doar ti-am spus ca iti pot tranti intre ochi dovezi clare care dovedesc ca tu ai avut hack asa ca din nou iti urez o zi buna!
 #28006  by Iulian
 02 May 2016 18:01
Hell,iti poti tranti singur acelas vidioclip in care n-am fost inpins acolo 3-4 secunde :))
Scuze ca tu nu intelegi ce vreau sa iti explic in atatea randuri,iti spun clar si perspicace ca : NU FOLOSESC ASA CEVA
In primu' rand ca nu e logic ce spui tu, "Mi-am bagat ANTI-KNOCKBACK pentru doar 2 secunde (Mama ce rapid am fost :)) ) ca sa raman in lava si sa ard in continuare ca sa ard mai apoi sa mor''. Esti cel mai logic om pe care l-am vazut,n-am ce zice. Esti bucuros ca mi-ai dat ban sau cum ? Ca nu te inteleg , in al doilea rand eu trebuie sa scriu aceleasi lucruri ca tu nu intelegi.
Nu am luat knockback pentru ca : 1. Eram multi playeri pe server,erau multe iteme pe jos,multe sageti spamate fara rost,asta inseamna ca era lag,odata ce e lag pe server si playeri se misca mai greu.
2. mai e si bug'ul ala,dumnzeu sa il ia,in care nu primesti knockback
3. Eu apasam pe W sa merg inspre scara sa nu mor in lava,in acelas timp eu mancam gapple sa nu mor (Ni aici logica =)) )
Mai stiu ce alte cauze au mai fost,doar atata mi-am putut imagina,dar tu ca admin,te-ai vazut cu o filmare banala in care nu prezinti in toata ca am avut anti-knockback,doar acolo stiu eu iar 2 secunde.

Iti dai seama,fix cand ai venit tu,eu mi-am bagat repede anti-knockback'u sa iti arat ca am hack nu ? Asa gandesti tu ? aiaiaai. Da cand eram aruncat in void de ce nu ai aratat ? De ce nu imi tranesti in ochii momentele alea? De ce nu mi-ai bagat atunci ca sa nu mai fiu aruncat in void ? Explica daca tot spui ca eu am hack ,ca nah asa gandesti tu,nu pot fi si alte motive,nu. Si inca ceva,daca erai atat de logic,iti aratam toate fisierele din pc,sa vezi si tu ce am eu in el,nu cea ce crezi tu. Explica,macar citeste tot,daca nu stii sa adminezi
 #28007  by Z1mm3r
 02 May 2016 18:30
Nu te mai stresa sa faci pe desteptul devezile-s clare ai primit ban nu te mai stresa atat ca poate iti crapa vreo vena la cap {nu ca-r fi o problema unu in minus}
Si serios hai sa terminam cu posturile astea fara valoare deja Boy mi-a facut cateva advertismente.
acum am inteles si eu cum ai facut tu atatea posturi....din cearta cu playerii si din reclamatiie tale fara rost.
iti urez o zi buna in continuare!
Propun ca acest topic sa fie inchis odata!
 #28008  by Iulian
 02 May 2016 18:47
Eu nu ma mai chinui sa scriu :)) am spus mai sus ce aveam de spus dar nah cine sa vada n-are cine :D

Apropo mai am ceva sa iti spun ca cineva mi-a spus inca un secret Tu spui ca am avut anti-knockback cand ma jucam pe server,pai n-a bagat Sebi un plugin care nu lasa hackeri pe server ? :)) Asta cum explici boss d'apai nici celelalte variante n-ai explicat csf n-ai csf
cu am facut eu posturi nu te priveste pe mine boss , te rog sa recitesti tot ce ti-am scris eu, ai sa intelegi ceva,ca sigur n-ai citit. oricum ban mi-ai dat pe nedrept =))

Edit; Eu nu am nimic cu tine,pur si simplu nu vrei sa intelegi ca eu nu folosesc hack (Cheating). Nu vreau sa iti pierzi gradul sau altceva.Macar sa imi fie scos banu' ,eu nu aveam nimic cu tine daca tu ma lasai in pace [Cu toate ca n-am folosit asa ceva..]
 #28009  by Boy
 02 May 2016 19:05
Datorita atat lipsei de seriozitate de care ati dat dovada cat si a ironizarilor reciproce in raspunsurile de mai sus am decis sa inchid acest topic pana cand va veni detinatorul cu raspunsul final. Aparent ati spus deja tot ce aveati de spus :) .
O zi buna.

:locked:
 #28012  by SebyHas
 03 May 2016 09:26
Merci Boy!
Daca mai faceti chat eu va voi reclama pentru post hunt de acum ...
In dovada apare si anti-knockback, pot fi "false positives" pana nu se dovedeste ca esti nevinovat nu poti primi unban.