#18584  by TonyXD
 02 May 2015 12:07
Salut mc.overplay.ro eu ma numesc Tony Zalog si am 13-jumate pe server ma gasiti cu numele de TonyXD.
Eu admir staff-ul accestui server de minecraft si am facut o cerere pentruu HELPER ca-sa ajut staff-ul accestui sv de minecraft.
Eu mi-as dori sa devin helper pentru a prosteja serverul de hackeri de persone cu limbaj vulgar si de playeri care nu respecta /rules
Am m-ai avut experienta pe 2 servere unul care am avut admin dar serverul a fost flodat si altul am avut helper dar am uitat ip-up.
Descriere:
Eu m-ai stiu sa folosesc 9/10 worldedit.
Sunt activ pe multe sv-uri de minecraft.
Eu mi-as dori sa dau accest test de helper pentru a proteja sv-ul de hackeri si de playeri cu limbaj vulgar.
Eu nu voi abuza de accest grad de helper.
Multumesc anticipat!
 #18614  by Netsyk
 02 May 2015 14:55
Romana ta e cam stalcita...si esti destul de mic..
:contra:
 #18628  by Pulse
 02 May 2015 16:50
m-am chinuit ceva să înțeleg ce ai scris tu acolo,ai făcut o mulțime de erori gramaticale cât și erori de scriere, aveai un model de cerere,puteai să-l respecți măcar,dacă-l respectai nu cred că faceai atâtea erori.
Spoiler:
http://overplay.ro/viewtopic.php?f=737&t=4508

azi ai întrat pe server pentru prima oara,mie mi-ar fi puțin jenă să fac cerere după 5 minute de joc,mă rog,poate gândesc eu altfel sau ceva.
să știi 9/10 comenzi din worldedit e un lucru mare văzând faptul că sunt peste 200 comenzi,acum mă rog nuștiu dacă tu chiar știi aceste comenzi dar oricum în cerere cere experiența în essentials care e cu totul altceva,helperul nu are acces la world edit,deci chiar nu te ajută cu nimic asta.
din partea mea ai un contra,văzând motivele mai sus, plus că ești cam micuț.
:contra: