#14844  by DeadMau
 07 Mar 2015 22:02
Planting/Defusing & Camp/Rush


Art.1.1 - Teroristii au obligatia de a pune bomba in x-uri. Daca un terorist ramane cu bomba ascuns atunci el va primi slay de fiecare data cand va sta ascuns. De asemenea teroristii nu au voie sa se plimbe cand bomba e cazuta.
Art.1.2 - Counter-Teroristii au obligatia de a apara x-urile si sa dezamorseze bomba. Nu aveti voie sa campati in timp ce bomba este plantata. Rush-ul este permis.Nick

Art.2 - Nick-ul sa fie decent si sa nu contina injuraturi sau semne obscene.
Art.2.1 - Nick-ul trebuie sa contina cel putin 3 caractere.Coduri/Cheats & Ban/Unbanuri

Art.3.1 - Comanda de ban este amx_banip, iar pentru a bana un IP se poate folosi comanda amx_addban.
Art.3.2 - Reclama intentionata se pedepseste cu ban permanent. Cea neintentionata (bind-uri automate de la serverele vizitate) se pedepseste cu gag.
Art.3.3 - Banurile pot fi scoase doar de OWNERI.
Art.3.4 - Este interzis să banați un player dacă va înjurat pe skype/messenger. Nu acceptăm jigniri aduse conducerii sau a adminilor pe server, se va bana playerul atunci când întrece cu grav măsura.Map & Restart

Art 4.0 - Daca sunt mai multi admini, se va cadea la intelegere ce harti se vor da la vot. Daca este un singur admin on, se vor intreba jucatorii ce harti doresc iar adminul va decide ce harta se va da la vot.
Art. 4.0,5 -Este interzis sa de-a /restart atunci cand la sfarsitul harti se numara secundele.
Art.4.1 - Hartile se pot schimba prin votare (amx_votemap x) doar daca pe server mai sunt 5 minute ramase.
Art.4.2 - Daca pe o harta mare (ex. de_dust2) sunt doar 2-3 jucatori (max 8), se poate schimba harta in fy_snow facand exceptie de la Art.4.1. De asemenea daca pe harta fy_snow sunt mai multi de 16 playeri, se poate schimba harta intr-una mai mare facand exceptie de la Art.4.1
Art.4.3 - Adminii nu au voie sa dea restart intrucat se da automat in a II-a runda de la schimbarea hartii.
Art. 5 - Este interzis setarea timpului mapei pe 0 indiferent de câţi playeri sunt pe server.


Admin

Art.6.1 - Adminii nu au voie să scoată banurile.În caz contrar,li se va revoca această funcţie.
Art.6.2 - Adminele sunt personale iar utilizarea acestora de catre alte persoane va atrage de la sine pierderea accesului.
Art.6.3 - Adminii nu au voie sa foloseasca comenzi asupra altor admini. In cazul in care un admin are suspiciuni asupra altui admin se va face demo si-l va posta pe forum. În cazul în care se foloseşte o comandă asupra adminului gen gag, slay, kick, ban din ură sau fără un motiv FOARTE BINE ÎNTEMEIAT acel admin care a executat comanda va primi remove.
Art.6.4 - Daca un admin incalca regulile, orice admin sau jucator poate face demo sau poze si le poate posta pe forum la rubrica Reclamatii.
Art.6.5 - Crearea de noi reguli diferite de cele ale regulamentului duc la pierderea adminului.
Art.6.6 - Nu dati ban fara poze/demo. Chiar daca are speed/aim/wall faceti un demo chiar si de 10 secunde, important este sa se vada codul.
Art.6.7 - Daca un admin lipseste mai mult de 3 zile, este obligat sa anunte in topicul de discutii al serverului, altfel va primi downgrade sau remove.
Art.6.8 - Dacă un admin îşi permite să vorbească cu un limbaj 'mai de stradă' să o facă pe psay iar acela să-i răspundă pe u@, nu mai tolerez limbajul jignitor mai ales al adminilor.
Art.6.9 - Suferinta nu este sanctionabila, dar nu treceti acea linie a decentei.
Art.7.0 - Nu aveti voie sa dati neutru la cereri, doar pro si contra atat.

Reclamaţii


Art.7 - În topicul reclamaţii postează doar: reclamatul, reclamantul și owner-ul.
Art 7.1 - Dovezile pentru reclamaţii sunt valabile 2 zile de la întâmplarea faptei, în cazul în care postaţi peste 2 zile reclamaţia va fi respinsă.