#23983  by Scraffle
 03 Oct 2015 21:16
Nickname:Graywolf5610
Nick-ul celui reclamat:moipojat
Motiv:Favorizare,Tp+kill,Se crede mai bun ca toti
Dovada (OBLIGATORIU):http://imgur.com/R21NJ0B Poza cu hackeru
Confirmarea de multiaccount http://imgur.com/BwsacMZ
Si confirmarea de team http://imgur.com/IHPngha
Alte comentarii:
Eu am mai multe obiectii .
Fata de toti am sa zic adevarul.
1.Eram dupa xp sa ma enchantez si dadusi spawn dupa ce dadusi spawn da si moipojat tp la mine si incearca sa ma omoare si eu ma teleportasi la spawn si el cica abuz de comnezi.
2.Team cu Konkashi_ cum e indicat mai sus,unde am indicat ca e hacker si am si dovada de schimbare a contului.
Adica multiaccount+hack.
3.Cind i-am zis sa ii dea jail lui Konkashi_ mia zi ca el nu e singurul admin on si sa zic lu altu.
Asta e tot.
Sper sa luati masuri in privinta lui!!!!!!!! :-l :-l :-l :-l :-l :-l :-l
 #23987  by Iulian
 03 Oct 2015 22:24
In primu' rand la ,,Dovada (OBLIGATORIU):http://imgur.com/R21NJ0B Poza cu hackeru '' , eu unu n-am putut sa accesez pagina respectiva si a trebuit sa o pun s-o caut sa vad imaginea. Bun , nu vad unde se vede hacke-rul . In imagine este hav0k99 (nu stiu sigur daca am scris bine numele lui Havok.) si un skin de Steve in care nu pot sa vad numele (presupun ca tu ai facut poza asa sa nu se vada)
La ,,Confirmarea de multiaccount http://imgur.com/BwsacMZ '' nu vad ce am eu de aface cu Konkashi_ ? Daca tu spui in titlu ,,Reclama special pentru moipojat :/ '' , de ce pui un screen cu Konkashi_ care spune ca el este ImBread ? Nu vad ce legatura am eu cu Konkashi_ . (El mi-a spus ca are cont premium si si-a schimbat numele de la cont , nu ca are mai multe conturi pe server)
La ,,Si confirmarea de team http://imgur.com/IHPngha '' , nu vad care este problema ca fac team cu Konkashi_ ? Este permis sa fac team cu oricine vreau eu. Daca nu vreau sa fac team cu tine si tu te ofitci , asta e gest de copil de 9 ani. Unde ai zis ca ,, 1.Eram dupa xp sa ma enchantez si dadusi spawn dupa ce dadusi spawn da si moipojat tp la mine si incearca sa ma omoare si eu ma teleportasi la spawn si el cica abuz de comnezi. '' nu ai prezentat nici o dovada cu lucru acesta. la 2 nu vad dovada ca e hacker sau alceva. la 3 el nu are hack. Ai amestecat reclamatie la konkashi_ cu reclamatia mea. N-ai dovezi clare , :contra:
 #23990  by Scraffle
 04 Oct 2015 11:46
Acum citeste si plingi acolo este clar indicat ca Koncashi_ si imbreadhero sint unu si acelasi indiferent ca cont premium sau nonpremium el are hack,si dovada este clara in poza!si am si comfirmarea de la el si de la tine ca sunteti team!
 #23995  by OmE
 04 Oct 2015 13:18
Bun, deci sa o luam asa:
1. In titlu spune "Reclama special pentru moipojat :/" cand tu vorbesti despre situatie si nush cum l-ai adaugat si pe Konkashi_ acolo.
2. Poza cu dovada este TAIATA, nu se accepta asa ceva, plus ca nu vad nimic acolo.
3. Daca tot vroiai sa ii faci reclamatie lui imbreadhero si Konkashi_ cum ca e unul si aceeasi persoana, te informez eu ca sunt frati. Probabil in momentul respectiv Konkashi_ l-a lasat pe imbread pe pc. Nush.
4. Care e problema ta ca fac echipa? Chiar nu inteleg...
5. In poza cu dovada nu se vede cum ca ar avea hack sau ceva.

Deci, :contra: