#18384  by DeadMau
 30 Apr 2015 21:30
Nickname: DeadMau
Varsta: 18
Propunere: 1) Sa se scoata FLY la playeri, sunt persoane care INTRA sa joace SURVIVAL, nu sa zboare ca la creative. Acum avem server de creative, so ...... Serios, e nasol rau cu Fly, unde mai e placerea ..supravietuirii"? si 2) Sa se scoata SHOP-ul, si asa e inutil si nu prea are nimic, e server de SURVIVAL repet, trebuie sa ne conformam standardelor in viguare, Daia se numeste Survival nu?
Cu ce ar ajuta serverul: Am creste serverul, playerii ne-ar respecta mai mult si am da dovada ca cunoastem acest termen.
 #18411  by Bogdanel
 30 Apr 2015 23:25
:pro: Eu unul m-am apucat de serverul asta de survival findca era ceva diferit si era ceva care cautam dar vad ca ajunge sa fie lafel ca taote serverele mai exact : Fara incredere in staff , cat mai multe comenzi la playeri , totul sa fie cat mai usor pentru playeri . Chiar daca pare ca in momentul de fata nu sunt destui playeri pe survival prin a le da comenzi eu zic ca nu castigam playeri ci pierdem si ii pierdem pe cei seriosi ca sa intre 2-3 copii care pana maine uita DNS-ul si nu o sa aduca niciun benefiuciu serverului . Si nu va impacientati nu aveti de lucru daca propunerea e acceptata eu cu manutele mele sterg shopul
 #18421  by DeadMau
 01 May 2015 00:56
Bogdanel wrote::pro: Eu unul m-am apucat de serverul asta de survival findca era ceva diferit si era ceva care cautam dar vad ca ajunge sa fie lafel ca taote serverele mai exact : Fara incredere in staff , cat mai multe comenzi la playeri , totul sa fie cat mai usor pentru playeri . Chiar daca pare ca in momentul de fata nu sunt destui playeri pe survival prin a le da comenzi eu zic ca nu castigam playeri ci pierdem si ii pierdem pe cei seriosi ca sa intre 2-3 copii care pana maine uita DNS-ul si nu o sa aduca niciun benefiuciu serverului . Si nu va impacientati nu aveti de lucru daca propunerea e acceptata eu cu manutele mele sterg shopulBun, il șterg si eu daca e sa intru primu pe server.
 #19732  by Bogdanel
 19 May 2015 17:14
DeadMau wrote:Shark nu a mai raspuns de mult. O avea treaba

Imi imaginez cat de multa treaba poate el avea in clasa a 7 a sau a 6 a nu stiu cat e adica eu intr-o luna nici macar nu dau bacalaureatu ( ca sa nu zic bacu ca cica-s analfabet )