Ai observat că un membru din staff-ul nostru face abuz sau încalcă regulamentul? Aici este locul unde poți să-l reclami.
 #30123  by asso
 29 May 2017 17:02
Extras din Regulament

VI: Reclamațiile


Art.1: Orice reclamație făcută trebuie susținută de dovezi concrete, poze sau video.
Art.2: Ne rezervam dreptul de a sancționa persoanele care fac reclamații total aiurea, jignesc sau înjură în ele, alterează sau șterg conținutul comentariilor după ce reclamația primește un răspuns, cu jail, ban temporar sau ban permament în funcție de gravitate.
Art.3: Nu se permite șantajarea jucătorilor pentru a retrage sau a nu crea o reclamație și nici plătirea unui jucător pentru a retrage sau a nu crea o reclamație. Acest lucru se va sancționa cu jail sau ban în funcție de numărul de abateri și de gravitate.
Art4.: Toate dovezile din reclamație trebuie sa apărțină persoanei direct implicate în conflict. Doar adminii au dreptul de a acționa pe baza dovezilor altora.
Art.5: Cei cu grad de donator se Încadrează în reclamații staff.


Alte informații

- O dovadă are valabilitate doar 3 zile, orice reclamație facută la 3 zile după întâmplarea incidentului nu se mai ia în considerare.
- La reclamații au voie să comenteze doar staff-ul serverului Play și în cazul dacă există martori și aceștia au dreptul să comenteze.
- În cazul în care un grad abuzeaza de  /mute, /kick, /ban, /tempban, /me sau folosește un limbaj neadecvat , ca dovadă puteți posta o poză cu pricina sau un videoclip.
- În cazul în care un grad abuzeaza de /gamemode, /god, /vanish, /fly, /bug-uri, hack-uri, etc, ca dovadă aveți nevoie de un videoclip cu pricina. 
- Dacă videoclipul trece de 1 minut , vă rugăm să specificați minutul exact al motivului reclamației.
- Doar staff-ul serverului Play au voie să comenteze, daca exista martori și aceștia au dreptul să comenteze.

Model:
Code: Select all[list]
[*]Nick-ul tău:
[*]Nick-ul celui reclamat:
[*]Staff/Donator:
[*]Motiv:
[*]Dovadă:
[*]Martori:
[*]Comentarii adiționale:
[/list]

Notă: Când creați topicul, titlul topicului trebuie să conțină nick-ul celui reclamat și motivul;
Exemplu: ''Animalux-abuz gamemode"