Vrei să faci parte din staff-ul nostru?! Atunci aici este locul unde poți sa faci o cerere și te poți alătura familiei noastre.
 #30723  by Darkness
 25 Mar 2018 12:11
[b]1) Informații de bază
  • Nume de utilizator Minecraft: Darkness .
  • Nume de utilizator precedente: baumer .
  • Vârstă*: 17 .
  • Primele 7 cifre din CNP: 5000523 .
  • Ai microfon functional și acces la TeamSpeak/Skype?: Da .
  • Limbi străine cunoscute: Engleza A2 .
  • Screenshot cu orele jucate: https://imgur.com/a/ugIQv .
  • Screenshot cu numarul total de voturi: https://imgur.com/a/dYNO0 .

2) Cât timp ai la dispoziție pentru a-l dedica rolului de Helper?: 1-6 ore/zi depinde si de activitatile externe .

3) Ai fost vreodată banat pe vreun server?: Da .
Daca da, te rugăm detaliezi. Motivul : "Esti prea mare pentru acest server si ma enervezi" , aceast ban l-am luat corectandu-l intr-o propozitie .

4) Spune-ne despre cel mai bun moment al tău de pe serverul nostru: A fost cand am aflat ca majoritate jucatorilor sunt mai maturi , nu de 10-12 ani .

5) Spune-ne despre o greseală pe care ai făcut-o în ultimul an. Cum ai rezolvat situația? Ce ai învățat din greseală?: Am lipsit (chiulit) de la o ora de chimie , desigur cand am fost prins la o alta ora de m-a ascultata si am luat o nota pe masura (3). Dupa asta respectiva profesoara mi-a spus daca raman dupa ore sa o ajut cu ceva, eu stiind ca am probleme cu dansa am acceptat, am ajutat-o cu ce trebuia .Dupa o saptamana ma trezesc cu respectiva profesoara ca ma cheama sa-mi noteze un 10 in carnet .
Concluzia mea : Profita de orice situatie ce iti poate asigura un anumit obiectiv pe care il ai .

6) Ce alte hobby-uri înafară de Minecraft ai?: Desenez caractere din anime-uri .

7) Ai experiență precedentă în moderarea sau conducerea serverelor?: Nu
[i]Dacă da, detaliaza ce rol ai avut, ce abilități ai acumulat și cum te vor ajuta acestea în rolul de Helper.


(8) SCENARIU: Să presupunem că în prima ta săptamână ca Helper, i-ai dat mute unui jucator foarte cunoscut. Prietenii lui incep sa iți spameze ca esti un Helper prost și sa ii dai unmute. Ce ai face în această situație?: Din moment ce se specifica in scenariu ca spameaza si jignesc un membru staff , aplic regulamentul in functie de gravitatea situatiei ( mute 6h, tempban 1 h (presupun ca aceasta corectie poate fi aplicata doar de un superior de ala meu ) sau si mai rau ban permanent .

(9) SCENARIU: Tocmai ai ajuns acasă dupa o zi de școala/lucru și mai ai multe teme/treburi de făcut, te gândesti că o sa i-ei o pauză de 10 minute înainte să incepi și intri pe server. Urmatorul lucru pe care îl observi este ca au trecut 2 ore și tu ai fost pe server tot acest timp. Iți sună cunoscut acest scenariu?: Da, deoarece cand intri pe acest server timpul zboara deoarece este format dintr-un grup de jucatori cu care chiar ai ce discuta .

(10) SCENARIU: Esti pe server, și o mulțime de jucători iți adreseaza întrebări, de abia ții pasul cu acestea. Tot odată primești mesaje de la alți doi utilizatori care au nevoie de ajutorul tău să chemi un moderator pentru un hacker și un altul care te tot roaga să-l ajuti sa iși găsească casa. Cum vei proceda în această situație?: In primul rand acelor jucator ce-mi adreseaza intrebari le raspund cat pot de bine , in al II-lea rand cei care ma anunta de prezenta un hacker le spun sa se calmeze si sa astepte sa contactez din grupul staff de pe Skype un moderator sau alt superior ,in al III-lea rand acel jucator care ma roaga sa-l ajut ii raspund politicos ca regulamentul nu-mi permite sa favorizez jucatori .

(11) Ai mai facut alte aplicatii în trecut? Daca da, câte și care e data de la ultima aplicație?: Nu .

(12) Alte informații de adăugat?: Ma numesc Marian am 17 ani , locuiesc in jutetul Arges sunt in clasa a XI a, sunt pasionat de desen si de gaming . Sunt o persoana deschisa la subiect un pic timid cu simtul umorului foarte bine dezvoltat ,dar si foarte serios si responsabil daca este nevoie .
 #30724  by nistoras
 25 Mar 2018 22:12
Unele cerințe nu sunt respectate, cum ar fi, numărul de vote-uri și postările pe forum. Și faptul că ai luat ban doar din acel motiv nu mi se pare prea firesc, deci ai făcut tu ceva. Eu zic că meriți o șansă oricum.
:pro:
 #30725  by asso
 26 Mar 2018 00:21
Ne pare rau, dar nu indeplinesti toate cerintele, te rog sa revii cu o alta cerere cand le indeplinesti pe toate.
:respins:
:locked: