Aici puteți vedea anunțurile si noutățile postate de către membrii staff-ului.
 #30124  by asso
 29 May 2017 22:33
Play.OerPlay.Ro - Un nou Început


Vă salut dragi prieteni și iubitori ai comunitații noastre, OverPlay Romania.

Astăzi 29.05.2017 împreună cu Animalux am redeschis din nou serverul principal de minecraft a comunității noastre. După lungi încercări, unele bune unele eșuate pe fostele servere, de această dată am revenit în forță, cu o nouă echipă de staff, mai matură, cu multă speranță, cu ideei noi și cu multă multă pasiune în ceea ce facem.

Serverul rulează pe versiunea de Minecraft 1.11, serverul este unul clasic, survival, mometan având doar pluginuri esențiale pentru un joc cumsecade. Avem ideei multe, o listă lungă de pluginuri a fost concepută, pluginuri ce sperăm să le implementăm pe server cât ma repede, ca să vă facem jocul cât mai distractiv si mai plăcut.
Câteva din ideeile noastre sunt : Quest-uri, Auctions, Pets, MiniGames, precum și alte pluginuri disponibibile gradelor de donator. Mai multe veți afla pe parcurs.

Vreau să le mulțumesc oamenilor care ne-au ajutat pană acum să punem server-ul pe picioare: cubetikiller, Witi, Bogdanel și în special Vyom care a muncit cel mai mult la cosntrucțiile de pe server, împreună cu ei alcătuim echipa administrativă a serverului Play.

Cererile de helper pe serverul nostru vor fi deschise abea la o săptămână de la deschiderea serverului.
Sunt disponibile și grade de donator, pe bani, pentru cei care doresc să ne susțină în ceea ce facem, banii primiți ajugănd direct la host si pentru implementarea unor pluginuri noi.

Cam atât de zis, vă asteptăm pe serverul nostru și sperăm să vă placă.

DNS: PLAY.OVERPLAY.RO